Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Büyükşehir’den sanayiciye asfalt hizmeti

Büyükşehir’den sanayiciye asfalt hizmeti

Büyükşehir’den sanayiciye asfalt hizmeti

Büyüksehir’den sanayiciye asfalt hizmeti

Daha rahat çalisabilmeleri için sanayicinin yollari asfaltlaniyor

Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Sube Müdürlügü ekipleri, Yüregir Karsiyaka Yeni Sanayi Sitesi’nde asfaltlama çalismalarina devam ediyor.  

Adana Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi Yol Sube Müdürlügü ekipleri Yüregir Karsiyaka Yeni Sanayi Sitesi’nde Bitümlü Sicak Asfalt (BSK) ile kaplama çalismalarina basladi. Yüregir ilçesinde 110 dönüm arazi üzerine kurulu 450 is yerinden olusan Karsiyaka Yeni Sanayi Sitesi, Adana Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin çalismalari ile daha saglikli ve daha modern üretim ortamina kavusuyor.

Kisin çamur, yazin toz içinde çalisan sanayicilerin asfalt sorununu çözmek için harekete geçen Büyüksehir ekipleri, sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafin daha rahat üretim yapabilmesi amaciyla yollari asfaltliyor.

Üretime ve üreticiye destek veren Adana Büyüksehir Belediyesi’nin çalismalarindan memnuniyetlerini dile getiren sanayi sitesi esnafi, asfaltlama çalismasi için Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’a tesekkür etti



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı